راهنمای برای شکست در سئو داخلی ! تکنیک هایی که بروزرسانی نمی شوند.

چک لیست های سئو داخلی اگر بروزرسانی نشوند پاسخ نمی دهند! یک دونده، هنگامی که همه رقبا را پشت سر گذاشته و رتبه نخست را از آن خود کرده است، نیازمند مراقبت است. در این مرحله، باید با قدرت بالاتری وجه تمایز خود را با سایر رقبا در صفحه نخست گوگل بیشتر کنید. هر چه تمایز شما نسبت به رقبا بیشتر باشد، گوگل اعتماد بیشتری نسبت به شما خواهد داشت و تلاش می‌کند با کلمات مشابه دیگری هم شما را در صدر نتایج گوگل در معرض نمایش قرار دهد. این عامل موجب رشد تصاعدی ورودی‌های شما از گوگل خواهد شد. […]

مدیر محتوا علی اکبر فرج
، آخرین آپدیت 1401/08/11

چک لیست های سئو داخلی اگر بروزرسانی نشوند پاسخ نمی دهند!

یک دونده، هنگامی که همه رقبا را پشت سر گذاشته و رتبه نخست را از آن خود کرده است، نیازمند مراقبت است. در این مرحله، باید با قدرت بالاتری وجه تمایز خود را با سایر رقبا در صفحه نخست گوگل بیشتر کنید.

هر چه تمایز شما نسبت به رقبا بیشتر باشد، گوگل اعتماد بیشتری نسبت به شما خواهد داشت و تلاش می‌کند با کلمات مشابه دیگری هم شما را در صدر نتایج گوگل در معرض نمایش قرار دهد. این عامل موجب رشد تصاعدی ورودی‌های شما از گوگل خواهد شد.

در نتیجه، به‌روزرسانی هیچ‌گاه به پایان نخواهد رسید و باید به فکر به‌روزرسانی‌های مستمر سئو داخلی باشیم.

4 تکنیک که مرتب باید در سئو داخلی آن را بهبود دهیم:

این 4 تکنیک در اکثر سایت ها بروزرسانی نمی شوند و شما باید مراقب آن باشید و بصورت مرتب آن ها را بروزرسانی نمایید.

با استفاده از ۴ تکنیک زیر می‌توانید در رتبه بالاتری نسبت به رقبای خود قرار بگیرید به شرطی که مرتب آن ها را بروزرسانی نمایید. در بهینه‌سازی درون سایت، تنها به عنوان، محتوا و URL می‌پردازیم و آن‌ها را تغییر می‌دهیم.

سئو فنی را جدای سئو داخلی در نظر گرفتیم.

موضوعات زیر باید به صورت مجزا در هر صفحه اعمال شوند تا بهینه‌سازی درون سایت شما به‌خوبی انجام گیرد:

4 تکنیک سئو داخلی که باید رعایت شود

این 4 تکنیک باید بصورت ستمر در سئو داخلی بهینه سازی شود

1- بهینه سازی محتوا

منظور از بهینه سازی محتوا به کلیه محتوا صفحه به غیر از هدر و فوتر گفته می شود.

در بهینه سازی محتوا 3 نکته زیر را رعایت کنید:

  • استفاده از کلمه کلیدی در 100 کلمه اول
  • عنوان با تگ H1:
  • زیرعنوان‌ها با تگ H2

آیا برای همیشه باید این 3 نکته بالا را در بهینه سازی محتوا رعایت کرد؟ خیر، ما بصورت مستمر باید محتوا مقالات خود را بروزرسانی نماییم. عنوان، زیر عنوان و مقدمه که در 100 کلمه اول قرار گرفته مهم ترین قسمت ها برای بروزرسانی مقالات هستند.

در این زمینه در بخش مقالات سایت آموزش های بیشتری قرار دادیم که می توانید مطالعه کنید.

2- محتوای سئو محور

محتوای سئومحور، محتوایی است که شایسته رتبه یک فهرست نتایج جستجو باشد. محتوای سئومحور باهدف درج در رتبه یک نتایج جستجوی گوگل طراحی شده است.

یقیناً صفحه‌ای از سایت که با هدف اخذ رتبه یک جستجو نوشته می‌شود، فراتر از تنها انتخاب یک کلمه کلیدی است. این صفحات معمولاً بسیار منحصر به فرد طراحی می‌شوند و با هدف قرارگیری در چند کلمه کلیدی کوتاه و بلند طراحی می‌شوند.

محتوای منحصر به فرد تکراری نیست. محتوای منحصر به فرد را کسی تا به حال ایجاد نکرده است. برای نگارش محتوایی که تا به حال کسی آن را ایجاد نکرده باشد.

برای ایجاد محتوای منحصر به فرد به 3 نکته زیر توجه کنید:

  • نکات جدیدی مطرح کنید
  • تجربه جدیدی منتقل کنید
  • از فرآیند های گام به گام استفاده کنید.

3- بهینه‌سازی کلیک‌ها

گوگل برای مسئله تعداد کلیک بالا در نتایج، اولویت بسیار بالایی قائل می‌شود. دلیل اهمیت بسیار بالای کلیک‌ها نزد گوگل آن است که یکی از راه‌های کسب درآمد گوگل، همین تعداد کلیک‌ها است. بر این اساس، ضروری است که به این عامل اولویت بالایی را اختصاص دهد.

میزان کلیک پایین، نشان‌دهنده یکی از دو مورد زیر است:

  • بازدیدکننده اشتباهی را هدف قرار داده‌اید:

در صورتی که بر روی کلمه کلیدی که در حوزه شما نیست کار کنید، بازدیدکننده پس از ورود به سایت شما و بررسی آن صفحه، سریعاً سایت شما را ترک می‌کند. در این صورت، گوگل متوجه می‌شود و شما را از فهرست نتایج جستجوی آن کلمه حذف می‌کند.

  • مطلب شما نتوانسته است کاربران را قانع کند:

همه افراد برای رسیدن به پاسخ پرسش‌های خود اقدام به جستجو در گوگل می‌کنند. در نتیجه، در صورتی که متن شما نتواند کاربر را قانع کند، بازدیدکننده مجدداً به گوگل مراجعه می‌کند و روی نتیجه دیگری کلیک می‌کند. در این حالت ممکن است قدیمی‌بودن مطلب و یا هر دلیل دیگری موجب عدم قانع شدن بازدیدکننده شده باشد.

4- بهینه‌سازی تجربه کاربری

تعامل گوگل با سایت شما بر اساس تجربه کاربری صورت می‌پذیرد. گوگل با تجربه کاربری اطمینان می‌یابد که این محتوا در جایگاه درستی در فهرست نتایج جستجو قرار گرفته است. تجربه کاربری یکی از مواردی است که توجه به آن در به‌روزرسانی الگوریتم‌های گوگل روز به روز افزایش می‌یابد.

این امر، موضوعی منطقی است!

خود را در جایگاه گوگل تصور کنید. در صورتی که نتیجه‌ای را به بازدیدکنندگان نمایش دهید که مرتبط نیست و نیاز مخاطب را برطرف نمی‌کند، با آن وب‌سایت چگونه برخورد می‌کنید؟

رتبه‌بندی نتایج جستجو به‌شدت تحت تأثیر رفتار کاربران است. اما این رفتار کاربر تنها به میزان کلیک بر روی عنوان در صفحه نخست فهرست نتایج جستجوی گوگل ختم نمی‌شود و اگر می‌خواهید در صدر نتایج جستجو قرار گیرید، باید رفتار کاربران را درک کنید.

گوگل 3 پارامتر مهم را در تجربه کاربری مورد بررسی قرار می‌دهد:

  • زمان ماندن در سایت:

زمانی که کاربر به طور کلی در سایت شما می‌ماند را زمان ماندن در سایت می‌گویند. گوگل این زمان را با دقت بررسی می‌کند و هر چه این زمان بیشتر باشد، گوگل به این جمع‌بندی می‌رسد که این محتوا برای بازدیدکننده مفید بوده است.

  • درصد خروج:

به درصدی از کاربران اشاره دارد که عملی را در سایت انجام می‌دهند و این موضوع، به زمان ماندن کاربران در سایت ارتباطی ندارد. این عمل ممکن است بازدید از سایر صفحات و یا هر اقدام دیگری باشد که موجب کلیک کاربران می‌شود. هر چه میزان این درصد کمتر باشد، این امر نشان‌دهنده آن است که کاربران با سایت تعامل بیشتری برقرار کرده‌اند.

  • نرخ بازگشت به نتایج جستجو:

بسیاری از کاربران، در ابتدای جستجو، 3 یا 4 نتیجه اول را به صورت همزمان در تب مرورگر خود باز کرده و آن‌ها را بررسی می‌کنند و در صورت عدم یافتن مطلب مورد نظر خود، بر روی نتیجه دیگر کلیک می‌کنند. در صورت مراجعه مجدد کاربران به گوگل، یک پالس منفی به گوگل ارسال می‌شود مبنی بر این که این سایت نیاز مخاطب را برطرف نکرده است. بر همین اساس، رتبه آن سایت در رتبه‌بندی نتایج جستجوی گوگل تحت تأثیر قرار می‌گیرد.

این مطلب بخشی از کتاب ماراتون سئو است. برای اطلاعات بیشتر و خرید روی عکس زیر کلیک کنید.

مطلب بعدی که باید بخوانم چیه؟
هم رسانی
آیا تجربه خوبی از خواندن این مطلب داشتید؟

بله

نه

ما در مقاله راهنمای برای شکست در سئو داخلی ! تکنیک هایی که بروزرسانی نمی شوند. تمام تلاشمان این بود که به شما کمک کنیم. ما اختصاصی در زمینه سئو فعالیت می کنیم. من و تیمم آماده پاسخگویی به سوالات شما در کامنت ها هستیم.

به جای پر کردن فرم دیدگاه ها عضو سایت شو و دیگه فرمی پر نکن، همچنین از مزایای عضویت بهره مند میشی
بعد از ورود با جیمیل اتوماتیک به همین صفحه میای، پس نگران نباش :)