5 کاربرد ناشناخته گوگل ترندز

گوگل ترندز یک ابزار مظلوم است! کمتر کسی از این ابزار قدرتمند استفاده می کند. در این مقاله 5 کاربر شگفت انگیز این ابزار را برای شما بیان می کنم و مطمئنم نظر خود را پس از خواندن این مقاله در مورد این ابزار قدرتمند بهبود می دهید. گوگل ترندز چیست ؟ گوگل ترندز تنها یک ابزار پیش بینی است. ابزاری برای بررسی میزان علاقه مندی یک کلمه کلیدی در مکان جغرافیایی خاص است. وقتی راجع به موقعیت جغرافیایی صحبت میکنیم یعنی یک کلمه خاص در یک مکان جغرافیایی خاص چقدر جستجو می شود. مثلا اگر بخواهید بدانید که در […]

مدیر محتوا علی اکبر فرج
، آخرین آپدیت 1401/08/11

گوگل ترندز یک ابزار مظلوم است! کمتر کسی از این ابزار قدرتمند استفاده می کند. در این مقاله 5 کاربر شگفت انگیز این ابزار را برای شما بیان می کنم و مطمئنم نظر خود را پس از خواندن این مقاله در مورد این ابزار قدرتمند بهبود می دهید.

گوگل ترندز چیست ؟

گوگل ترندز تنها یک ابزار پیش بینی است. ابزاری برای بررسی میزان علاقه مندی یک کلمه کلیدی در مکان جغرافیایی خاص است. وقتی راجع به موقعیت جغرافیایی صحبت میکنیم یعنی یک کلمه خاص در یک مکان جغرافیایی خاص چقدر جستجو می شود.

مثلا اگر بخواهید بدانید که در بازار ارز بیشتر افراد دلار میفروشند یا میخرند حتما باید به آمار ها توجه کنید. ولی وقتی دو کلمه “خرید دلار” و “فروش دلار” را در گوگل ترندز قرار دهید در دو نمودار مجزا به شما نشان می دهد که بیشتر تمایلات مردم به خرید دلار است یا فروش دلار!

نمودار گوگل ترندز نشانه تعداد بازدید نیست!

این ابزار نشان دهنده جستجو آن عبارت نیست. وقتی کلمه ای را در گوگل ترندز جستجو میکنید و موس خود را بر روی نمودار به حرکت در می آورید اعدادی نمایش داده می شود. خیلی از افراد این اعداد را میزان جستجو می دانند. در صورتی که این اعداد تنها نشان دهنده میزان علاقه مندی افراد به آن کلمه است. هرچقدر این عدد بیشتر باشد نشان دهنده علاقه بیشتر است.

چگونه با گوگل ترندز کار کنیم ؟

3 گام برای استفاده از این ابزار تعریف شده است.

گام اول: برای استفاده از این ابزار کافی است آدرس زیر را در مرورگر وارد کنید:

https://trends.google.com

گام دوم: بعد از وارد کردن آدرس بالا باید کشور را بر روی ایران بگذارید. اگر کشور را تنظیم نکنید و از کلمات فارسی را در کادر های جستجو وارد کنید اعداد واقعی برای شما به نمایش در نمی آید.

گام سوم: در این مرحله کافی است که هر کدام از کلمات کلیدی را در هر قسمت وارد کنید. شما حداکثر می توانید 5 عبارت را در 5 محل وارد کنید و آن ها را مورد ارزیابی قرار دهید. در صورتی که کلمات بیشتری دارید باید کلمات خود را تقسیم بندی کرده و به ترتیب جایگزین آن 5 عدد کنید تا تحقیقات خود را تکمیل کنید.

در ادامه 5 کاربرد کمتر شناخته شده گوگل ترندز را بیان می کنم که کمتر کسی از این ابزار برای این کار ها استفاده می کند.

کاربرد اول: بررسی علایق مشتری

به نظر شما میزان علاقه مردم به موضوع کلی کسب و کار شما رو به افزایش است یا بصورت مکرر رو به کاهش است؟

اگر شما یک دفتر روزنامه دارید و به تولید مجلات چاپی مشغول هستید شاید با وجود مشتریان ثابتی که دارید اوضاع را بد ندانید ولی اگر از دید وسیع تری این مساله را جستجو کنید شاید کمی استرس بگیرید.

زیرا میزان علایق مردم به محتواهای دیجیتال بیشتر از چاپی شده است. اگر مدیر کسب و کار هستید حتما موضوعات اصلی خدمات و محصولات خود را در گوگل ترندز جستجو کنید و از میزان علاقه مندی مردم باخبر شوید. اگر میزان علاقه مردم به خدمات و محصولات شما کم بود باید به فکر راه حل باشیم. وقتی مشکل را پیدا کنیم می توانیم اقدام هایی انجام دهیم تا از ضرر بیش از حد جلوگیری کند.

کاربرد دوم : مقایسه محصولات

ساعت های مچی اسپرت به نظر شما محبوبیت بیشتری دارد یا ساعت های کلاسیک؟ چه ابزاری بهتر از گوگل ترندز به این سوال پاسخ می دهد؟

در خیلی از مواقع مدیران کسب و کار محصولاتی را تولید و در کسب و کار خود آن را موجود می کنند و سپس به بازاریابی آن مشغول می شوند و وقتی با بازخورد بد آن مواجه شدند به فکر چاره می افتند. اقدامی صحیح این است که محصولی را موجود کنید که میزان علاقه مردم به آن رو به افزایش است. با حدس و گمان نمی توان این کار را انجام داد. زیرا موجود کردن یک محصول در کسب و کار ما نیاز به زمان و هزینه دارد.

کاربرد سوم : پیدا کردن بازار جدید

فردی در حوزه نصب پرده مشغول فعالیت است. افرادی که در این حوزه ها مشغول هستند کمتر از ابزار های آنلاین استفاده میکنند و بیشتر بر اساس اتفاقاتی که حضوری در بازار میبینند کسب و کار خود را وسعت می دهند. ولی در صورتی که خود گوگل با این ابزار لیستی از کلمات کلیدی مشابه در اختیار ما قرار می دهد و این بازخورد را می خواهد به ما بدهد که افرادی که “نصب پرده” را در گوگل جستجو میکنند به چه موضوعات دیگری نیز علاقه مند هستند.

این موضوعات دیگر می تواند نصب کف پوش باشد. یک مدیر باهوش با متوجه شدن نیاز جدید مشتری به خدمات جدید سریع آن خدمات جدید را در کسب و کار خود موجود می کند.

با گوگل ترندز می توان بازار های جدید را در کسب و کار خود پیدا کنیم.

کاربرد چهارم : خرید محصولات

قصد خرید لپ تاپ دارم. در نظر دارم که لپ تاپی خریداری کنم که از محبوبیت اجتماعی بالایی برخوردار است. یقینا با تعریف و تمجید چند فروشنده نمی توان با اطمینان خاطر از آن برند استفاده کنیم. بهترین کار این است که لیستی از برند های لپ تاپ را در گوگل ترندز جستجو کنیم و ببینیم میزان محبوبیت این برند ها در فروش لپ تاپ چگونه است.

با این کار با اطمینان خاطر بیشتری اقدام به خرید محصولات میکنیم. اکثر فروشنده ها بر اساس میزان آماری که موجود دارد به مشتری کمک میکند و نه بیشتر از آن.

کاربرد پنجم : مقایسه کلمات

به نظر شما وب کست بیشتر طرفدار دارد یا لایو استریمینگ؟

اگر تولید کننده محتوا باشید میدانید که این دو برای اجرای یک اجرا زنده به درد شما می خورد ولی کدام یک را بهتر است در کلمات خود استفاده کنیم؟

ما با استفاده از گوگل ترندز می توانیم کلماتی را انتخاب کنیم که اکثر مخاطبین آن کلمات را شنیده اند و بیشتر استفاده می کنند.

لطفا تجربه خودتونو در استفاده از این ابزار قدرتمند با من به اشتراک بگذارید.

مطلب بعدی که باید بخوانم چیه؟
هم رسانی
آیا تجربه خوبی از خواندن این مطلب داشتید؟

بله

نه

ما در مقاله 5 کاربرد ناشناخته گوگل ترندز تمام تلاشمان این بود که به شما کمک کنیم. ما اختصاصی در زمینه سئو فعالیت می کنیم. من و تیمم آماده پاسخگویی به سوالات شما در کامنت ها هستیم.

به جای پر کردن فرم دیدگاه ها عضو سایت شو و دیگه فرمی پر نکن، همچنین از مزایای عضویت بهره مند میشی
بعد از ورود با جیمیل اتوماتیک به همین صفحه میای، پس نگران نباش :)